Erkan Ulu Okulları ailesi ile tanışmak için sizi okulumuza bekliyoruz!

Aday öğrenci başvurusu yaparak okulumuz ve Liselere Giriş Sınavı başarılarımız hakkında detaylı bilgi alın.

Aday Öğrenci Başvurusu

Aday Öğrenci Başvuru Formunu Doldurun. Detaylı bilgi için sizi arayalım.

Değişmeyen Başarı

2018 yılında mezun olan 76 öğrencimizin üçte biri, %1’lik dilimde

Öğrencilerimizin %90’ı, LGS’de yabancı özel okulları kazandı.

Her 9 öğrencimizden 1'i Robert Kolej'de

Her 10 öğrencimizden 9’u, %10’luk dilimde.

2018 Mezunlarımızın Kazandığı Okullar

Geleceğe Erkan Ulu ile Hazırlananlar

Sina Robert Koleji Georgia - Inst. of Tech

Erkan Ulu'yu seçmemdeki sebeplerden biri onun bir sözü olmuştu. ”Ben müfredat sınırları içinde kalmadan öğrenciye ne öğretilmesi gerekiyorsa onu öğretirim.” demişti. Lisede de hep böyle çalıştım. Sadece sınav odaklı çalışmadım ve her zaman faydasını gördüm.

Pelin Avusturya Lisesi Heidelberg Üni. Tıp Fakültesi

Bugün ben istediğim meslek konusunda eğitim alabilmekteyim. Bu imkana giden kanalı ve altyapıyı Erkan Ulu sağladı. Beni yetiştiren hocalarıma ve benim Erkan Ulu ailesinden kopmamamı sağlayan Zeynep Hanım'a çok teşekkür ederim.

Emre Notre Dame de Sion Lisesi

Erkan Ulu sayesinde alt yapım çok sağlam bir şekilde yetiştim. Erkan Ulu'nun tavsiye ettiği bir çok şeyi yaptığım için çok rahat ettim. Farkındalık yaratmamız için bizi eğitti.Çünkü farkındalık yaratmazsanız kimse sizin hikayenizi dinlemeyecek.

Caner İstanbul Erkek Lisesi Yeditepe Ü. Tıp Fa. Burslu

Erkan Ulu'nun bizim ailede önemi büyüktür. Hem ağabeyim hem de ben onun talebesi olduk. Ağabeyim de Alman Lisesi'ni ve arkasından Koç Üniversitesi Makina Mühendisliği Bölümü'nü bitirdi. Erkan Hoca'dan çalışma disiplinini, özgüvenli olmayı zamanımı doğru ve verimli kullanmayı öğrendim. İyi ki varsınız.

Elif Üsküdar Amerikan Lisesi Boğaziçi Üniversitesi Uls. İlş. ve Siy. Bil.

Erkan Hoca'nın eğitimdeki kalitesini tartışmaya bile açmıyorum. Ama bana en büyük katkısı insani değerlere verdiği önem ve bunları bize çok güzel aşılaması.

Fazıl Alman Lisesi Münih Teknik Üni. Makine Müh.

Erkan Ulu'nun bana kattığı en önemli şey öğrenmenin, soru odaklı çalışmaktan daha önemli olduğudur. Erkan Ulu'ya girdiğimde sadece çalışan bir öğrenci iken çıktığım gün hedeflerime yönelik çalışanbir öğrenci oldum. Eğer bilgi birikiminiz ve yeteneklerinizden tam olarak faydalanmak istiyorsanız Erkan Ulu doğru yerdir.

Lâl Robert Koleji Georgia -Inst. of Tech.

Erkan Ulu'ya başladığım zaman tek amacım iyi bir liseye girebilmekti ama Erken Ulu'dan özgüveni tam, amaçlarını ve onlara nasıl ulaşabileceğini bilen bir genç olarak ayrıldım. Erkan Ulu'da edindiğiniz her bilginin arkasında büyük bir deneyim yatıyor.

Oğuz Robert Koleji

Erkan Ulu'ya gelmeden önce herşeyi ezberlemeye çalışıyordum. Erkan Ulu'ya geldikten sonra herşeyi anlamaya ve herşeyde mantık yürütmeye başladım ve bu sayede Robert Koleji'ni kazandığımı düşünüyorum. Erkan Ulu başarıyı garantileyen bir kurum.

Neden Erkan Ulu Okulları?

35 yılı aşkın tecrübemizle en iyi bildiğimiz işi yapıyoruz. Liselere giriş sınavlarıyla kanıtlanmış başarımıza ulaşmak için Erkan Ulu eğitim felsefesini uyguluyoruz.
Biz parlak olanı, sessiz olanı, bilge olanı, sınıfın arkasında oturanı, en önde oturanı, yapıcı olanı, hayalperest olanı aynı potada yoğururuz.

Eğitim Kadromuz

Öğrencisine ulaşabilen, tecrübeli, alanında uzman ve parlak üniversitelerden mezun eğitim kadromuz en büyük gücümüz.

Kanıtlanmış Başarı

Mezunlarımızın tamamına yakını yabancı özel okullara kayıt hakkı kazanırken, bazıları ise seçkin anadolu, fen liselerinde veya köklü özel Türk okullarında burslu eğitim görmektedir.

Dijital Eğitim

Programlama​, robotik ve tasarım ​dersleri, iPad ile eğitim, akıllı tahta ve akıllı sınıflar ile teknolojiyi kullanan değil, üreten nesiller yetiştiriyoruz.

Dünyaya Entegre

İleri seviye İngilizce programı,​ ​uluslararası ​iş birlikleri, gezi ve kulüpler ile öğrencilerimizi Avrupa Dil Birliği B2 seviyesine getirmeyi hedefliyoruz.

Velilerimizin Deneyimleri

Gülnur Baykurt

“Çocuklarımızın hayatlarındaki ilk sınav sürecini sağlıklı ve başarılı tamamlamalarında Erkan Ulu Okulları’nın emeği çok büyük.”

Pırıl Yılmaz

“Erkan Ulu Okulları’nda tüm veliler ve öğrenciler kendini özel hissediyor. Tercihimizde ne kadar haklı olduğumuzu her an anladık.”

Nuray Aslan

“Erkan Ulu’da eğitim süreci zorluydu ancak bunun sadece sınavla ilgili olmadığını biliyordum. Faydasını lise ve üniversitede göreceğiz.”

Levazım Mahallesi, Çayır Sk. No:15, Ortaköy
34347 Beşiktaş/İstanbul
Bize mail yoluyla ulaşın
info@erkanulu.k12.tr
Detaylı bilgi için arayın!